Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man duikt weg bij zien politie

Datum: 30 juni 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 juni had een man kennelijk zo een kwaad geweten, dat hij zich in een sloot verschuilde. De politie onderzoekt nog waarom.

Rond 02.50 uur reed een motoragent over de Herenweg in Vinkeveen ter hoogte van het viaduct. Hij zag een man ongeveer 150 meter verderop lopen, die er bij het zien van de agent hardlopend vandoor ging. Hij rende een doodlopende weg naast de afrit van de Provincialeweg N201 in, waar de agent het zicht op hem verloor.

Meerdere agenten stelden met onder andere een politiehond een onderzoek in de bosschages in. Daarbij troffen zij de verdachte liggend in een sloot aan. De verdachte werd met een nat pak op de kant gehaald en aangehouden. Het ging volgens zijn identiteitskaart om een 23-jarige Roemeen, maar de agenten vroegen zich af of die wel echt was.

Agenten stelden in de omgeving een onderzoek in om te kijken welk strafbaar feit de verdachte kennelijk had gepleegd. Daarbij troffen zij echter niets aan. De verdachte werd voor onderzoek naar zijn identiteit naar het politiebureau overgebracht. In de schoenen van de man troffen agenten glassplinters aan, mogelijk afkomstig van een inbraak. De politie zet het onderzoek naar de identiteit van de man en naar een mogelijk gepleegde inbraak voort.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug