Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie, gemeente en wijkteam in de wijk Hofland Mijdrecht

Datum: 26 juni 2013
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Naar aanleiding van de enquête “leefbaarheid wijk Hofland te Mijdrecht” nodigt het BewonersPlatform wijk Hofland alle inwoners uit de wijk uit om kennis te maken met het wijkteam. Dit wijkteam bestaat uit Annelies de Hoop - opbouwwerker bij Stichting Tympaan-de Baat, Fianca Euverman - woonconsulent bij GroenWest, Monique Meijer - wijkagent en Chantal Freeke - contactfunctionaris bij de gemeente De Ronde Venen. Hebt u vragen, zoekt u ondersteuning, komt u voor een praatje of wilt u zich juist aansluiten bij de activiteiten die het BewonersPlatform gaat organiseren? Iedereen is welkom.

Het team toert met de jongerenbus en zal woensdag 26 juni stoppen op de volgende locaties:

14.00u – 15.30u – Veenlanden College
15.30u - 16.30u – Aquamarijn / Toermalijn (ter hoogte van grote speelveld)
16.30u – 18.30u – parkeerplaats bij de Albert Heijn
18.30u – 20.00u - Veenlanden College

Koffie, thee en limonade staan klaar!

De enquête heeft veel informatie opgeleverd en tijdens deze tour wordt op verschillende punten de aandacht gevestigd. Naast het wijkteam en verschillende bewoners uit het BewonersPlatform, zal ook de jongerenwerker niet ontbreken. De politie zal zichtbaar in de wijk aanwezig zijn en buurtbemiddeling informeert belangstellenden graag naar de mogelijkheden.

Voor bewoners die zwerfvuil in de wijk opruimen wordt deze dag een afvalgrijper ter beschikking gesteld. Deze zijn in de jongerenbus af te halen. Voor hondeneigenaren zijn er opruimzakjes voor de ontlasting van hun hond(en). Kinderen die graag lekker met hun vriendjes buiten spelen en last hebben van hondenpoep kunnen een kleurplaat ophalen in de jongerenbus. Hang deze ingekleurd zichtbaar op de plek waar jij graag buiten speelt. Zo is het heel duidelijk dat jij daar graag buiten speelt en niet graag in de hondenpoep staat.

Gemeente De Ronde Venen, GroenWest, Stichting Tympaan-De Baat, politie en wijk- en dorpscomités werken samen aan het kernenbeleid voor de leefbaarheid, vitaliteit en identiteit van de wijken en kernen in de gemeente De Ronde Venen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht