Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vermiste Sofia Aalsmeer in goede gezondheid gevonden

Datum: 26 juli 2013
Bron: Politie

Aalsmeer - Vrijdagmorgen rond 11.30 uur is de sinds woensdag vermiste Sofia (7) in goede gezondheid teruggevonden. Zij bevond zich met haar biologische moeder in een woning aan de Vijverhoef in Amsterdam-Zuid. Sofia is onder toezicht geplaatst en woont bij een pleeggezin. De moeder van Sofia onttrok haar woensdag aan het bevoegd gezag en is daarom aangehouden.

Zoektocht naar vermiste Sofia (7)
Donderdagmorgen was een grote zoekactie gaande aan de Bachlaan in Aalsmeer. Het fietsje van de sinds 24 juli vermiste Sofia werd daar gevonden door een voorbijganger. Een burgernetactie gisteravond leverde verschillende tips op die nu nader onderzocht worden.

Getuigen verklaarden aan de politie dat het meisje op haar gemak meefietste met een slanke vrouw. De politie heeft een sterk vermoeden wie de vrouw is, en is op zoek naar haar. Gezien de houding van het meisje en andere onderzoeksinformatie wordt op dit moment niet uitgegaan van een levensbedreigende situatie. Dat is ook de reden dat er geen Amber Alert is uitgegeven.

De foto van het meisje is verspreid onder politiemedewerkers zodat zij naar haar uit kunnen kijken. In verband met de privacy van het kind is de foto (nog) niet vrijgegeven aan de media.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Het gevonden fietsje aan de Bachlaan Aalsmeer donderdagmorgenHet gevonden fietsje aan de Bachlaan Aalsmeer donderdagmorgen


Terug