Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Complete chaos op wegen Randstad WINTERWEER

Datum: 17 december 2010
Bron: Telegraaf.nl

De ANWB waarschuwt iedereen die de weg op wil, zich af te vragen of dat wel echt moet. Een woordvoerder van de dienst sprak tegen half een vrijdagmiddag van een „complete chaos" op de snelwegen in de hele Randstad en Utrecht en van een „dramatische" toestand.

Het verkeer op zowel de knooppunten Oudenrijn bij Utrecht als het Prins Clausplein bij Den Haag staat volledig vast. Dat zijn twee belangrijke knooppunten in ons snelwegennet.

In totaal stond er om 13:20 309 kilometer file. Op de A2 tussen Amsterdam en 's-Hertogenbosch staat in beide richtingen bijna 20 kilomter file. Op de A15 staan zowel richting Rotterdam als richting Gorinchem flinke files. Daarnaast staan ook op de A12, de A1, de A27 en de A10 flinke files. Kijk hier voor de actuele verkeerssituatie.

„Iedereen moet zich afvragen of hij wel wil vertrekken. Neem voor vertrek contact op met de plaats van bestemming om te horen hoe het daar is", aldus de woordvoerder. Volgens hem begint de situatie „problematisch" te worden. Rond half een stond er nog steeds tegen de tweehonderd kilometer file op de Nederlandse wegen.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht