Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Meerdere ongelukken in de regio - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Meerdere ongelukken in de regio

Datum: 18 december 2010
Bron: www.petershotnews.nl

Aalsmeer/Kudelstaart/De Ronde Venen/Abcoude - Door de hevige sneeuwval zijn er in de regio diverse ongelukken gebeurt.

Op de Mijdrechtsedwarsweg reden twee auto's tegen elkaar in de bocht bij de sportvelden. Hier liepen beide auto's veel blikschade op.

Op de N201 tussen Waverveen en Vinkeveen belandde een auto in de sloot. Hier raakte niemand gewond.

Ook raakte een bus in de problemen op de N201 ter hoogte van de A2. Zie foto.

Op de Mijnsherenweg in Kudelstaart gleed en bus van de weg, zie foto.

Een politie auto raakte in de problemen op de Winkeldijk. Ook hier raakte niemand gewond.

Rond 14.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een waterongeval op de Gein-Noord in Abcoude. Hier was een auto in het water gegleden. Er raakte niemand gewond en de duikers van de brandweer troffen geen slachtoffers aan verder in de auto en het water.

In Wilnis werd het verkeer op de N212 ontregeld doordat er een vrachtwagen schaarde ter hoogte van Wilnis dorp. Het hele verkeer in en rondom De Ronde Venen is op dit moment (15.15 uur) ontregeld.

20:00 uur
Vrijdag eind van de middag werd het nog drukker op de N201 doordat een bergingsvoertuig tegen de vangrail reed ter hoogte van Vinkeveen, zie foto's.

Vanwege de gladheid zijn er van de incidenten geen foto's. Mocht u foto's hebben van incidenten, mail ze naar info@petershotnews.nl met de informatie waar en wanneer.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht

Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht