Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bromfietser aangehouden in Mijdrecht

Datum: 16 december 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een 62-jarige bromfietser uit Wilnis is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeval.

De Wilnisser reed woensdag 15 december omstreeks 21.10 uur op zijn bromfiets over het fietspad langs de Ir. Enschedeweg. Hij reed in de richting van Wilnis en in dezelfde richting liepen drie hardlopers waarvan er twee een geel reflecterend vest droegen. Het drietal hoorde de bromfietser van achteren naderen en maakte wat ruimte door wat naar rechts te lopen om de bromfietser te laten passeren. De bromfietser botste tegen de rug van een hardloper die door de klap enkele meters door de lucht vloog en in de berm belandde.

Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel constateerde dat de hardloper(gegevens onbekend)vermoedelijk een bovenarmbreuk had opgelopen. Hij werd overgebracht naar het AMC. Uit onderzoek bleek dat de Wilnisser niet gewond was geraakt, maar wel alcohol had genuttigd. Hij werd meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij 460 ug/l alcohol in zijn lichaam had en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht