Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mishandelingen rond Raadhuisplein in Mijdrecht

Datum: 13 december 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Op zaterdagavond 11 december hielden agenten een verdachte aan die op zaterdagavond, maar ook al op vrijdagavond daarvoor bij een geweldsincident was betrokken.

Rond 20.10 uur werden agenten in de tent van de ijsbaan op het Raadhuisplein aangesproken door een 19-jarige jongeman uit Mijdrecht. Hij verklaarde net door een 17-jarige jongen uit Mijdrecht met pepperspray in zijn gezicht te zijn gespoten. Agenten stelden een onderzoek in de omgeving in en troffen de verdachte op de Rondweg aan. Hij bekende het slachtoffer met pepperspray te hebben bespoten. Hij verklaarde de spray te hebben weggegooid. Op die plek troffen de agenten naast de pepperspray, ook een mes aan. Beide werden in beslag genomen.

De agenten hielden de verdachte aan. Terwijl zij daar stonden, kwam een andere 19-jarige jongen uit Mijdrecht naar hen toe. Hij verklaarde op vrijdagavond rond 21.00 uur bij de ijsbaan ruzie te hebben gehad met dezelfde 17-jarige verdachte. Daarbij was hij door de verdachte met een mes gestoken en had een kleine steekwond opgelopen. Daarvoor hoefde hij niet te worden behandeld.

De agenten brachten de 17-jarige verdachte over naar het politiebureau. De eerste 19-jarige jongeman die was gepepperd, deed aangifte van mishandeling. De andere 19-jarige jongen die was gestoken, deed aangifte van poging zware mishandeling. De verdachte is in het politiebureau ingesloten en voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht