Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Fietser aangereden, automobilist rijdt door

Datum: 14 november 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Een jongen die met zijn fiets de weg overstak, is op vrijdagmiddag 12 november door een automobiliste aangereden. Zij reed door.

Rond 14.15 uur liep een 14-jarige jongen uit Mijdrecht met zijn fiets en een rugzak met folders bij de oversteekplaats aan de Pieter Joostenlaan. Een automobiliste wenkte dat hij over kon steken en zij remde af. De jongen liep de weg op, maar nog voordat hij was overgestoken, trok de automobiliste op. Daarbij raakte zij het achterwiel van de fiets, waardoor de jongen ten val kwam en de fiets op zich kreeg. Hij liep letsel aan zijn been op en zijn fiets raakte beschadigd. De automobiliste reed door, zonder zich om de jongen te bekommeren.

De automobiliste was een blanke vrouw met lang blond haar en 25-30 jaar oud. Zij reed in een Ford Ka. De auto heeft door de aanrijding vermoedelijk schade aan de voorzijde opgelopen.

Aan getuigen van de aanrijding en aan mensen die menen te weten wie de automobiliste is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht