Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Autokrakers aangehouden in Vinkeveen

Datum: 04 november 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen/Utrecht - Twee autokrakers gingen er op woensdagavond 3 november na een autokraak in Vinkeveen vandoor en werden even later in Utrecht aangehouden.

Rond 23.30 uur kreeg de politie de melding dat enkele verdachten twee autokraken hadden gepleegd op de carpoolplaats aan de Provincialeweg. Terwijl agenten onderweg waren, meldde de getuige dat de verdachten in een auto in de richting van Mijdrecht waren weggereden en hij gaf het kenteken door. De auto werd aanvankelijk niet aangetroffen. Agenten spraken op de carpoolplaats met de beide eigenaressen van de opengebroken auto's, vrouwen van 27 en 28 jaar uit Zwaag en Haarlem, en namen hun aangifte op.

Meerdere politie-eenheden keken in de regio naar de auto en de verdachten uit. Daarbij zagen agenten de auto op de Marshalllaan in Utrecht rijden. Zij hielden de beide inzittenden, twee jongemannen van 21 jaar uit Utrecht, aan en namen de auto in beslag. In de auto van de verdachten werd onder ander een navigatiesysteem aangetroffen, dat vermoedelijk bij de twee autokraken buit was gemaakt. De verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht