Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrouw beroofd in Vinkeveen

Datum: 27 oktober 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen - Een bejaarde vrouw werd op dinsdagmiddag 26 oktober van haar tas beroofd, waarbij zij ten val kwam. Zij moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Rond 14.20 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw op het Zwanenhof was gevallen en op straat bleef liggen. Agenten gingen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer, een 81-jarige vrouw uit Vinkeveen, verklaarde dat zij net geld had gepind. Een man sprak haar daarna aan met het verzoek geld te wissselen. Vervolgens rukte hij haar tas met daarin haar portemonnee uit haar handen, waarbij zij ten val kwam. Daarbij liep zij onder andere letsel aan haar gezicht op. Zij werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

De verdachte, een lichtgetinte man, rende weg naar de Plevierenlaan en stapte daar bij een andere man in een auto en zij reden weg. Het betrof een kleine blauwe auto met witte kentekenplaten. Zij gingen ervandoor in de richting van de Reigerstraat / Provincialeweg N212.

Meerdere politie-eenheden stelden in de omgeving een onderzoek naar de auto en de verdachten in, maar zij werden niet meer aangetroffen.

Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die meer kunnen melden over de verdachten en/of hun auto, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug