Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

De Groene Venen nu ook in Abcoude en Baambrugge

Datum: 11 oktober 2010
Bron: De Groene Venen

De gemeentelijke herindeling biedt nieuwe kansen: er komen zo'n 3.000 nieuwe huishoudens bij. Heeft u al nagedacht hoe u die nieuwe doelgroepen gaat bereiken? De Groene Venen wel!

De afgelopen twee maanden heeft De Groene Venen het verspreidingsgebied stap voor stap uitgebreid naar Abcoude en Baambrugge. Daarmee zijn we momenteel de enige krant die in het gehele verspreidingsgebied van onze nieuwe gemeente wordt gedistribueerd.

Voor u als adverteerder betekent dit, dat u voortaan in één krant 18.000 gezinnen bereikt en een nieuwe doelgroep aanspreekt met uw advertentie en/of folder-verspreiding.
En het mooiste nieuws is misschien nog wel dat onze advertentietarieven gelijk blijven! Voor hetzelfde geld adverteert u nu dus ook in Abcoude en Baambrugge.

De Groene Venen blijft één krant en wordt niet opgesplitst in verschillende edities. Ook geloven we niet in aparte nieuwspagina's voor de deelgemeenten. Maar het is uiteraard wèl mogelijk om uw folder of ander drukwerk alleen in Abcoude en Baambrugge te verspreiden, net zoals dit ook al mogelijk was binnen de huidige deelgemeenten van De Ronde Venen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met Peter Bakker op 0297-385257 of mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

www.degroenevenen.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug