Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 17 augustus 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Fietser botst op stilstaande auto
Donderdag 12 augustus, 18:00 uur

Een 16-jarig meisje is donderdagavond met haar fiets frontaal tegen een stilstaande auto gereden op de Burgemeester Kootlaan. Ze fietste met een paraplu, waardoor haar zicht werd ontnomen. Zij zag de auto daardoor naar eigen zeggen over het hoofd. Het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij is behandeld aan haar verwondingen.

Vrouw gewond na ongeval
Woensdag 11 augustus, 20:30 uur

Een 35-jarige vrouw is woensdagavond gewond geraakt toen zij werd geschept door een auto. De vrouw reed met haar fiets op de Noorddammerweg en wilde op de kruising linksaf slaan naar de Randweg. Een 38-jarige automobilist, die op de kruising rechtdoor wilde rijden, trok op toen hij niets zag aankomen van rechts. Opeens was daar de fietser van links, waarvoor hij tevergeefs probeerde uit te wijken. De vrouw is aan haar verwondingen behandeld in het ziekenhuis.

Kranten in brand
Zondag 15 augustus, 00:05 uur

Een groep jongeren heeft in de nacht van zaterdag op zondag een stapel kranten in brand gestoken aan de Zilverschoon. Even daarvoor hing de groep rond achter de school. Na de brandstichting zijn de daders weggerend in verschillende richtingen. Ter plaatse gekomen agenten hebben de stapel kranten uit elkaar geduwd en met toezicht laten uitbranden. De jongeren zijn niet meer aangetroffen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht