Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Voetbaldoelen Argon kapot gereden Mijdrecht

Datum: 29 juli 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - Twee voetbaldoelen werden op woensdagmiddag 28 juli door een auto aangereden. Eén doel werd geheel vernield, de automobilist ging ervandoor.

Rond 20.00 uur beldde een medewerker van een sportvereinging aan de Hoofdweg de politie met de mededeling dat een auto tegen doelen was aangereden. Agenten gingen ter plaatse. Daar bleek dat de vereniging als de voetbaldoelen niet in gebruik waren, zij deze op een stoep bij de ingang stalden. Aan het begin van de avond ontdekte een medewerker dat tussen 15.00 uur en 18.00 uur een automobilist vanaf de parkeerplaats de stoep moest zijn opgereden en de twee doelen had geramd. Of dit opzettelijk is gebeurd is niet duidelijk

Door de aanrijding werd één doel geheel vernield, een ander beschadigd en ook een fietsenrek liep schade op. De auto bleef ook niet ongedeerd, want er werd glas en koelvloeistof aangetroffen.

Aan getuigen van de aanrijding en aan mensen die meer informatie hebben over de automobilist c.q. auto die bij de aanrijding betrokken was, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht