Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Insluipers actief met mooi weer

Datum: 28 juli 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

De politie waarschuwt om met mooi weer geen ramen of (balkon)deuren open te laten staan. Inbrekers maken hier graag gebruik van.

Bij mooi weer ramen en achterdeuren wijd open zetten om de woning of kamer te luchten kan wel, maar alleen als u toezicht houdt. Gaat u een boodschap doen of naar een andere verdieping of kamer, sluit dan alle ramen en deuren - zeker op de begane grond - goed af! En laat ’s avonds en ’s nachts geen ramen op een benedenverdieping open. Insluipers slaan dan vaak hun slag.

Samen sterk!
De politie houdt verscherpt toezicht en surveilleert in de wijken, zowel opvallend als onopvallend. Daarmee wordt de kans vergroot mogelijke verdachten op heterdaad te betrappen en te kunnen aanhouden. Door alert en waakzaam te zijn, kunt u ook een bijdrage leveren.

Verdachte situatie: bel alarmnummer 112
Ziet u iets vreemds of verdachts, let dan op het signalement van de persoon, bijzondere kledingkenmerken, eventueel vervoermiddel (kleur, merk, type, kenteken) en bel het alarmnummer 112. Deze informatie is van groot belang om een dader te kunnen opsporen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht