Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man mishandelt ex-vriendin in Abcoude

Datum: 22 juli 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Abcoude - Een 24-jarige vrouw uit Soest liep door vuistslagen in haar gezicht letsel op en moest voor behandeling naar het AMC. Een 19-jarige man uit Abcoude is op verdenking van deze mishandeling aangehouden en zit vast voor onderzoek en verhoor.

Na een melding dat een vrouw werd mishandeld, troffen politiemensen op woensdag 21 juli omstreeks 16.20 uur liggend op de Hollandse Kade een vrouw met een bebloed hoofd aan. Direct meldde zich de 19-jarige Abcoudenaar bij de politiemensen en verklaarde dat hij haar had geslagen. Hierna rende hij weg, maar kon kort daarna in de woning van zijn moeder in Abcoude worden aangehouden.

De vrouw werd met een ambulance overgebracht naar het AMC. Daar werd geconstateerd dat de vrouw een scheurtje in haar oogkas had opgelopen en een flinke bloedneus. Na aangifte te hebben gedaan, kon de vrouw naar huis.

De man en de vrouw hadden op de Hollandse Kade met elkaar afgesproken om, na een verbroken relatie, een en ander uit te praten. Volgens de vrouw sloegen de stoppen bij de Abcoudenaar door, toen zij een gouden sieraad van hem in het water gooide. Zij kreeg diverse vuistslagen toegediend.

Er bevonden zich op dat moment enkele mensen op de Hollandse Kade die mogelijk getuige zijn geweest van de mishandeling. Zij worden vriendelijk gevraagd zich te melden bij de politie district Rijn&Venen via het telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug