Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gestolen fiets, eigenaar gezocht

Datum: 07 juli 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Wilnis/Woerdense Verlaat - Dankzij een getuige konden agenten op dinsdagmorgen 6 juli een fietsendief aanhouden. De eigenaar van de fiets wordt verzocht aangifte te doen!

Rond 09.10 uur zag een getuige dat een man op de Burgemeester Padmosweg in Wilnis een op slot staande fiets oppakte, die achterin een bestelbus laadde en weg reed. De getuige belde 1-1-2 en agenten gingen ter plaatse. Zij zagen de bestelbus op de Provincialeweg N212 rijden en gingen erachteraan. Zij gaven de bestuurder, een man uit Amsterdam (leeftijd onbekend), op de Lange Meentweg in Woerdense Verlaat een stopteken.

De agenten troffen in de bestelbus inderdaad een op slot staande fiets aan. Daarop hielden de agenten de verdachte aan en brachten hem over naar het politiebureau. Zij namen de fiets in beslag. De verdachte bekende de fiets te hebben gestolen en deed afstand van het voertuig. De politie verzoekt de eigenaar van de fiets aangifte te komen doen, zodat hij (het betreft een herenfiets) met zijn eigendom kan worden herenigd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug