Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mishandeling en steekpartij in Uithoorn

Datum: 05 juli 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Politie zoekt getuigen in mishandelingszaak
De politie is op zoek naar getuigen in de mishandelingszaak, waarbij een 18-jarige man vorig weekend zwaar werd mishandeld. Het slachtoffer kreeg in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni in de buurt van het Dorpsplein ruzie met een 23-jarige man. Daarbij vielen rake klappen. De 18-jarige werd met breuken aan schedel, jukbeen, oogkas en kaak opgenomen in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. De 23-jarige verdachte is aangehouden. Hij zit nog steeds vast.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan, maar wil graag nog met mensen spreken die iets gezien of gehoord hebben dat te maken kán hebben met deze ernstige zaak. De politie verzoekt hen zich te melden bij de politie in Uithoorn via 0900-8844.

De politie benadrukt dat getuigen van een misdrijf of een verdachte situatie altijd meteen moeten bellen met het alarmnummer 112, zodat de politie snel in actie kan komen.

Steekincident na vechtpartij
Op het speelveldje Ebro heeft donderdagavond 1 juli rond acht uur een vechtpartij plaatsgevonden waarbij is gestoken. Hierbij is een 20-jarige man uit Uithoorn gewond geraakt. Bij de ruzie waren twee mannen betrokken. De politie hield vrijdagavond een 17-jarige plaatsgenoot aan als verdachte in deze zaak. Hij zit nog vast.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht