Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Agent uitgescholden na boete in Wilnis

Datum: 01 juli 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Wilnis - Een automobilist kon zich op woensdagmorgen 30 juni niet vinden in een bekeuring en schold een agent uit. Hij werd daarop aangehouden.

Rond 09.05 uur reden agenten op de rotonde aan de Ir. Enschedeweg (Provinciale weg N212) in Wilnis. Daar zagen zij een automobilist rijden, die zijn hand bij zijn linkeroor hield. In de veronderstelling dat hij mogelijk aan het bellen was, reden de agenten achter hem aan en gaven hem een stopteken. De automobilist, een 22-jarige Amsterdammer, stopte. De agenten spraken hem aan en uitten hun vermoeden dat hij aan het bellen was. Tevens zagen zij dat de linkerachterband van de auto glad was. Zij zeiden dat hij daarvoor een bekeuring kreeg.

Daarop stapte de Amsterdammer en zijn passagier uit. Zij gedroegen zich verbaal vervelend, maar de agenten reageerden daar niet op. Toen de Amsterdammer één van de agenten echter uitschold, werd hij aangehouden voor belediging. De verdachte werd naar het politiebureau overgebracht. Hij kreeg een bekeuring voor de gladde band en een proces-verbaal voor belediging.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht