Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 22 juni 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Politie laat zich van sportieve kant zien
Zo'n 220 medewerkers van de politie Amsterdam-Amstelland deden vrijdag 18 juni in eigen tijd mee aan de vierde editie van de Politie Amsterdam-Amstelland Triathlon. De sportieve politiemensen zwommen vijfhonderd meter in de Amstel, fietsten twee rondjes van tien kilometer (in het Groene Hart en langs de Amstel) en renden twee rondjes van 2,5 kilometer langs het sportcomplex van de politie. Winnaar van het evenement werd Michel Rietheide; hij deed 58 minuten en 11 seconden over de triathlon.
De politie Amsterdam-Amstelland organiseert jaarlijks diverse sportevenementen voor haar werknemers, om een gezond en fit leven te stimuleren. Dit korps is dan ook al zeven jaar het fitste korps van Nederland.

Twee gewonden bij aanrijding
Bij een aanrijding op donderdagochtend 17 juni tussen een bromfiets en een auto zijn de bestuurder en de passagier van de bromfiets gewond geraakt. Een 40-jarige automobiliste reed over de Hornweg. Toen zij afsloeg, kwam er vanuit de richting Machineweg een bromfiets aan. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De 16-jarige bestuurder is met een gebroken jukbeen, een hersenschudding, gekneusde vingers en snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis. De 15-jarige passagier is op de eerste hulp geholpen aan een gekneusde rib en enkel.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug