Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 22 juni 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Politie laat zich van sportieve kant zien
Zo'n 220 medewerkers van de politie Amsterdam-Amstelland deden vrijdag 18 juni in eigen tijd mee aan de vierde editie van de Politie Amsterdam-Amstelland Triathlon. De sportieve politiemensen zwommen vijfhonderd meter in de Amstel, fietsten twee rondjes van tien kilometer (in het Groene Hart en langs de Amstel) en renden twee rondjes van 2,5 kilometer langs het sportcomplex van de politie. Winnaar van het evenement werd Michel Rietheide; hij deed 58 minuten en 11 seconden over de triathlon.
De politie Amsterdam-Amstelland organiseert jaarlijks diverse sportevenementen voor haar werknemers, om een gezond en fit leven te stimuleren. Dit korps is dan ook al zeven jaar het fitste korps van Nederland.

Oranje-versieringen vernield
In winkelcentrum Zijdelwaard is zaterdagavond 19 juni rond zes uur een houten oranje cirkel vernield. Deze houten cirkels, met daarin een houten voetbal, zijn opgehangen in het kader van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. De politie heeft vijf verdachten aangehouden in de leeftijd van zestien tot en met twintig jaar. Vier verdachten zijn minderjarig.

Fietser rijdt tegen busje
Een 16-jarige fietser is maandagochtend 21 juni rond half elf op het Kwakelse pad vol tegen een geparkeerd busje gereden. De jongen was naar eigen zeggen in gedachten verzonken en lette niet op het overige verkeer. Hij vloog over het stuur en kwam met zijn hoofd tegen het achterraam van het busje. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is behandeld aan een hoofdwond.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht