Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Samen uit - Samen thuis evenement met Wesley Klein, Roxeanne Hazes

Datum: 18 juni 2010
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De gemeenten Abcoude en De Ronde Venenvieren op 3 juli dat ze in 2011 samengaan. Tijdens de feestelijke dag vinden op Zandeiland 1 in Vinkeveen spetterende optredens plaats van Popstars-winnaar Wesley Klein en Dré en Roxeanne Hazes, die ook liedjes van hun vader André Hazes ten gehore zullen brengen. Meet & Greet Na afloop van de optredens is er gelegenheid voor een ontmoeting met Roxeanne en Dré Hazes en Wesley Klein.

De rode draad in het evenement “Samen Uit - Samen Thuis” is een fietstocht in de ochtend van circa 30 kilometer over het grondgebied van beide gemeenten. De fietstocht voert langs het stoppunt Museum de Ronde Venen in Vinkeveen en Fort Abcoude in Abcoude, waar diverse activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Het fort en het museum kunnen deze ochtend gratis worden bezocht. Op het fort vinden rondleidingen plaats en zijn er speelactiviteiten voor kinderen. Bij het museum is ook een kinderattractie te vinden, wordt de film “het ontstaan van De Ronde Venen” vertoond, de veenstekermachine gedemonstreerd en houdt de Veendichter zijn voordrachten. Ook zal op deze twee locaties de feestelijke opening van het evenement plaatsvinden. Feest op Zandeiland 1 Op Zandeiland 1 in Vinkeveen zullen ’s middags de twee gemeenten symbolisch met elkaar worden verbonden. Of u nu wel of niet meefietst, vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom op het feest op Zandeiland 1 ter afsluiting van de tocht. Ook hier zijn diverse activiteiten voor kinderen te vinden, waaronder een ballonnenwedstrijd, en vinden o.a. optredens plaats van artiesten uit de gemeenten Abcoude en De Ronde Venen.

Wat is er allemaal te doen? Op de achterzijde van de flyer is de route van de fietstocht en het programma van de dag weergegeven. Deze flyer kunt u ook downloaden via de website: www.fusieabcoudederondevenen.nl onder de button “Samen Uit - Samen Thuis”.

KLIK HIER VOOR DE FLYER

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug