Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Eerst duik nieuwe zwembad (Veenweidebad Mijdrecht) een feit! - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Eerst duik nieuwe zwembad (Veenweidebad Mijdrecht) een feit!

Datum: 04 juni 2010
Bron: Optisport

Vrijdag 4 juni hebben de medewerkers van het nieuwe zwembad (Veenweidebad Mijdrecht) na een week hard werken voor het eerst het nieuwe zwembad getest. Samen met familie en vrienden hebben ze ervaren hoe het is om in het bad te werken.

Voor Joël Rijneker uit Vinkeveen was dit een grote dag, hij mocht als eerste van de glijbaan. Joel is helemaal gek van glijbanen en volgens zijn ouders vanaf de bouw al elke dag bezig met de glijbaan. Zijn grootste wens was dan ook om als eerste van de glijbaan te gaan. Hier werkt Optisport graag aan mee.

Na het testen van de toezichtposities, de glijbaan, versnellingskreek, massagebank, whirlpools en natuurlijk de duikplank zijn de medewerkers er klaar voor!

Vanaf 7 juni hervatten we de zwemlessen van de oude baden in het nieuwe bad. Overige bezoekers zijn vanaf 14 juni welkom volgens het rooster.

Graag nodigen we iedereen uit om op 26 juni de inwonersopening bij te wonen. Dat word een spetterende dag met een erg actief programma.

Lees er meer over, volgende week in De Groene Venen.

Zie de foto's voor een korte impressie. Foto's Patrick Hesse

www.veenweidebad.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht