Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ook mislukte plofkraak in Loenen a/d Vecht

Datum: 03 juni 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Loenen a/d Vecht -  In de vroege ochtend van donderdag 3 juni gingen plofkrakers er vermoedelijk zonder buit vandoor. 24 februari j.l. hebben onbekenden dit ook al in de Dorpsstraat in Mijdrecht geprobeerd.

Rond 04.05 uur kreeg de politie de melding dat een getuige breekgeluiden bij een bank aan de Rijksstraatweg hoorde. Direct gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Terwijl agenten onderweg waren, kreeg de brandweer een brandmelding bij het pand. Agenten die ter plaatse kwamen, zagen dat de pinautomaat van de bank in brand stond. Kort daarna verscheen de brandweer en bluste de brand.

De politie gaat er vanuit dat verdachten hebben geprobeerd middels een zogenaamde plofkraak de pinautomaat te kraken, maar dat dit mis is gegaan. Zoals het zich nu laat aanzien, hebben de verdachten geen buit gemaakt.

Aan getuigen die voor, tijdens of na de plofkraak iets verdachts hebben gezien, mogelijk een vluchtende auto, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht