Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Brandweer deelt ijsjes uit bij Avond4daagse Vinkeveen

Datum: 01 juni 2010
Bron: ingezonden stukken

Ter gelegenheid van de 65ste verjaardag van brandweer vereniging Vinkeveen werden er afgelopen vrijdag 400 ijsjes uitgedeeld.


Van 25 tot 28 mei werden er in Vinkeveen door ijsvereniging VIOS weer de jaarlijkse wandeltocht van 5 en 10 kilometers georganiseerd. De vele wandelaars genoten zichtbaar van de laatste meters over de Heulweg, het Maria-Oord terrein en door Achterveld. Tijdens dit defilé werden alle jonge (en oudere) helden onthaalt met veel enthousiasme en de zo ontstond er al snel een ware bloemenzee, en ging menig ouder met een tas vol bloemen huiswaarts. Een beloning in de vorm van een snoepketting of een (hele) grote zak snoep werd evenmin afgeslagen gezien alle blije gezichten. Als klap op de vuurpeil kreeg een ieder een ijsje uitgereikt van een brandweerman.

‘Brandweervereniging Vinkeveen en Waverveen' bestaat dit jaar 65 jaar en in het kader van dit jubileum worden er tal van interne en externe festiviteiten georganiseerd. Zo hebben alle leden dit jaar al een deel van de originele Vinkeveense Eilandentriatlon gelopen / gevaren (in plaats van zwemmen!) en zijn er volgende week bijvoorbeeld brandweerwedstrijden georganiseerd op verschillende vakdisciplines. Maar afgelopen vrijdag was alle aandacht gericht op de jeugd en kreeg een iedere deelnemer, met dank aan de sponsors "Makelaardij Witte" en "Classic Cars Baambrugge", een lekker ijsje. Mede door het mooie weer en de uitstekende organisatie van VIOS waren er enkel enthousiaste reacties en werd de vraag al gesteld of de Brandweer er volgend jaar weer bij is. Tsja, ..... misschien kan iemand ze wel weer overhalen!?

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht