Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vanaf maandag Industrieweg Mijdrecht in onderhoud

Datum: 24 april 2010
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De Industrieweg wordt vanaf week 17 (maandag 26 april) onder handen genomen. Door het aanleggen van opstelstroken voor linksafslaand verbetert de doorstroming op deze weg. Daarnaast wordt gewerkt aan een verbeterde veiligheid en uitstraling van de Industrieweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio 2010. Tijdens de uitvoering is de Industrieweg voor fiets- en autoverkeer beperkt bereikbaar. De verbetering van de doorstroming op de Industrieweg is een onderdeel van de Revitalisering van bedrijventerrein Mijdrecht.

Ter hoogte van het oostelijk deel van de Nijverheidsweg (afslag Karwei) en de Groot Mijdrechtstraat (afslag Bleekemolen) krijgt de Industrieweg opstelstroken voor linksafslaand verkeer. Verkeer achter afslaande auto's wordt daardoor niet langer opgehouden. Daarnaast wordt de veiligheid van de Industrieweg verbeterd. Zo wordt het fietspad ter hoogte van zijwegen ‘uitgebogen', zodat afslaande automobilisten het pad goed kunnen overzien.

Planning en bereikbaarheid
In week 17 is tussen de afslag Constructieweg en Industrieweg 46 geen auto- en fietsverkeer meer mogelijk. De afslagen Genieweg en Constructieweg blijven overdag bereikbaar. Borden leiden het verkeer om via de Energieweg en Constructieweg. Alle bedrijven blijven bereikbaar. Een aantal nachten, dat nog nader bekend wordt gemaakt, worden de kruispunten Genieweg en Constructieweg wél afgesloten. Dat is nodig vanwege asfalteringswerkzaamheden. Na voltooiing van het werk aan de Industrieweg (naar verwachting medio 2010) is de Constructieweg aan de beurt. Ook hierover ontvangt u te zijner tijd meer informatie.

Vragen
Het werk wordt uitgevoerd door de aannemer MNO Vervat-Wegen BV. Hebt u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de heer B. Prumers (0297) 29 16 94 of met gemeenteopzichter J. Overbeek, tel. (0297) 29 18 63.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht