Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zeven autoinbraken in één nacht in Vinkeveen

Datum: 21 april 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

De politie heeft woensdag 21 april zeven aangiftes binnengekregen van autoinbraken. Deze inbraken zijn gepleegd in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 april in de wijk Westerheul.
De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die in deze nacht verdachte persoon/personen en/of voertuigen gezien hebben. Heeft u informatie, belt u dan naar het politiewijkteam De Ronde Venen of stuur een email naar [email protected].

Wat kunt u doen
Bent u getuige van een auto-inbraak of ziet u iemand die zich verdacht ophoudt bij geparkeerde auto's, belt u dan 112. Hiermee verhoogt u de kans dat de politie de auto-inbreker in de kraag kan vatten.

Aangifte doen
Bent u toch slachtoffer van een auto-inbraak, doe dan altijd aangifte. U kunt bellen met 0900-8844 voor het maken van een afspraak of aangifte doen via internet.

De politie adviseert om waardevolle goederen zoals autoradios, laptops en navigatiesystemen goed te registreren. Bij het eventueel aantreffen van (gestolen) goederen, kan de politie u makkelijker traceren en de goederen retourneren.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht