Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overval op cafe in Sporthal De Phoenix Mijdrecht

Datum: 08 april 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Aan het eind van woensdagavond 7 april pleegden twee mannen een gewapende overval op een horecagelegenheid.

Rond 23.55 uur was een medewerker van De Wave (sportcafé boven Sporthal De Phoenix) aan de Hoofdweg aan het afsluiten. Plotseling kwamen twee mannen de zaak binnen, zij bedreigden hem met een vuurwapen en mishandelden hem. Daarna gingen zij er met een geldbedrag vandoor.

Na de melding stelden agenten een onderzoek in de omgeving in, waarbij ook gebruik werd gemaakt van een politiehond en een warmtebeeldkijker. Door de politiemeldkamer werd een Burgernetactie opgestart. Al de inspanningen leidde niet tot de aanhouding van de verdachten.

Signalementen
1) Lichtgetinte jongen van 16-18 jaar, 1.70-1.75 meter en tenger postuur. Hij droeg donkere kleding en had een zwarte capuchon op;

2) Jongen van vermoedelijk 16-18 jaar, 1.70-1.75 meter en tenger postuur. Ook hij had donkere kleding aan, maar had een grijze capuchon op.

Aan getuigen die de verdachten op of in de omgeving van de Hoofdweg hebben gezien of die hen menen te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht