Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gewonden na verkeersconflict in Abcoude

Datum: 05 april 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Abcoude - Op vrijdag 2 april omstreeks 14.00 uur kreeg de politie de melding dat er een verkeersconflict had plaats gevonden in Abcoude en dat een partij op de Peppinghof zou zitten met een gebroken hand. Een 31-jarige man uit Abcoude en zijn 35-jarige bijrijder uit Abcoude reden in hun personenauto over de Burgemeester des Tombesweg. Voor hen reed een 20-jarige jongeman uit Baambrugge op een scooter. De autobestuurder wilde de scooter inhalen.
Deze zou hierbij zijn gaan slingeren. Daarna ontstond een achtervolging die uitmondde in een wederzijds handgemeen dat zich herhaalde bij de woning van de Abcoudenaren.
Een gewaarschuwde motoragent zocht de scooterrijder op, die na een kort gesprek zich in Maarssen op het bureau kwam melden.

De bestuurder van de personenauto is voor de behandeling van zijn hand naar het ziekenhuis geweest. De scooterrijder was gewond aan zijn gezicht.
De scooter is voor technisch onderzoek meegenomen. Betrokkenen hebben spijt van het voorval en zijn van plan om bemiddeling in te schakelen, zo bleek na het horen van de partijen op het bureau.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht