Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

VIDEO update: Overval juwelier Mijdrecht vanavond in Bureau Hengeveld

Datum: 02 april 2010
Bron: RTV Utrecht

Woensdagavond 31 maart was er op RTV Utrecht in het programma Bureau Hengeveld aandacht voor de overval op een juwelier in Mijdrecht. Op de site van het programma staan beelden van onder andere bewakingscamera's.

Klik hier voor een filmpje op boevenvangen.nl.

Klik hier voor de site van Bureau Hengeveld.

Op 17 maart werd een juwelier in de Dorpsstraat in Mijdrecht bruut overvallen door twee gewapende mannen. De overvallers komen 's ochtends de juwelierszaak binnen, bedreigen het personeel en de klanten en slaan vervolgens vitrines en ramen kapot. Ze stoppen de sieraden in tassen en rennen de winkel uit.
De politie is snel ter plaatse, maar net te laat. De verdachten rijden weg op een groene scooter. Die scooter wordt later gevonden. De verdachten zijn nog niet opgepakt dus de politie heeft uw hulp hard nodig.
Op de bewakingsbeelden is duidelijk te zien hoe heftig de overval er aan toe ging.

De eerste overvaller is de verdachte met het vuurwapen. Hij heeft kort donker haar, aan de achterkant opgeschoren. Hij droeg een donker petje en een donkerkleurig jack met capuchon. Naast het vuurwapen, hield hij ook een hamer vast. Om zijn gezicht te verbergen droeg hij een doek voor zijn gezicht. Hij had een geruite boodschappentas bij zich.

De tweede overvaller was ook gewapend met een hamer. Hij had een soort vissershoedje op en hij droeg een donkerkleurige zonnebril. Ook hij had een donkerkleurige jas aan met een capuchon. Wat mogelijk een goed aanknopingspunt kan zijn is de tas die deze overvaller bij zich had. Deze tas is van Ditato, dat is een dure merkkledingzaak in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Herkent u deze verdachten? Of heeft die groene scooter u op een spoor gezet? Twijfel niet en bel de opsporingstiplijn: 0800-6070. Ook als iemand u voor een zacht prijsje sieraden heeft aangeboden en u dit niet vertrouwt. Laat het de politie weten. U kunt het ook anoniem doorgeven op 0800-7000

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug