Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Burgernetactie na inbraak in woning Wilnis

Datum: 29 maart 2010
Bron: Burgernet

Wilnis - Toen de centralist van de politiemeldkamer de melding kreeg van een (poging)inbraak in een woning aan de Burgemeester Padmosweg in Wilnis, waarbij twee personen waren betrapt die wegreden op een scooter, startte een Burgernetactie.

Op donderdagmiddag 25 maart keken de gewaarschuwde Burgernetdeelnemers en diverse politiemensen uit naar twee personen op een scooter die een ruit van een woning hadden ingeslagen, kennelijk om via dit raam de woning binnen te gaan. Het tweetal werd echter door thuiskomst van de bewoner overlopen, waarna zij op een rood/zwarte scooter wegvluchtten in de richting van Mijdrecht.

Er belde een Burgernetdeelnemer die meldde dat hij mogelijk de twee op een scooter had zien rijden. Politiemensen keken ook uit naar het tweetal, maar konden het tweetal nog niet traceren. Het onderzoek wordt voortgezet.

Als u informatie heeft over deze (poging)inbraak dan wordt u vriendelijk gevraagd contact op te nemen met de politie district Rijn&Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Heeft u vragen over Burgernet, neemt u dan contact op met [email protected]

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug