Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bromfietser op snelheid onderuit geschopt

Datum: 25 maart 2010
Bron: ingezonden stukken

Amstelhoek - Een bromfietser raakte op woensdagavond 24 maart gewond toen hij op snelheid onderuit werd geschopt.

Rond 20.20 uur reed een 17-jarige jongen uit Wilnis met zijn scooter over het fietspad van de Mijdrechtse Zuwe in de richting van Uithoorn. Daar kwamen hem twee jongens op een witte Puch Zip SP tegemoet. De scooters passeerden elkaar rakelings, waarbij de jas van één van de jongens de scooter van de Wilnisser raakte. De jongens op de Puch keerden vervolgens, reden achter de Wilnisser aan en haalden hem in. Terwijl zij met een snelheid van ongeveer 55 km/u naast hem reden, gaf één van hen hem een harde trap. De Wilnisser ging onderuit, schoof enkele tientallen meters over het asfalt en kwam tegen een paaltje tot stilstand. Daarbij raakte het slachtoffer kort buiten bewustzijn. De verdachten gingen er vervolgens vandoor in de richting van Mijdrecht. Het slachtoffer werd opgevangen in een nabijgelegen boerderij, waarna hij met mogelijk rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De verdachten reden op een witte scooter, merk Puch, type Zip SP. Beiden hebben een lichtgetinte huidskleur. Eén van hen had een smal postuur, droeg een lange witte jas en hij had een zwarte pothelm op van het merk Nau.

Aan mensen die de mishandeling hebben zien gebeuren of die menen de verdachte(n) te (her)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht