Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 22 maart 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Sigarettendief aangehouden
De politie heeft maandagmiddag rond half vijf in een supermarkt op het Legmeerplein een 31-jarige man uit Uithoorn aangehouden. Een beveiligingsmedewerker hield de man aan, nadat hij betrapt was op het stelen van een aantal pakjes sigaretten. De politie heeft hem vervolgens meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

Auto gestolen
Tussen maandag 15 maart negen uur en dinsdag 16 maart drie uur is een auto weggenomen van de Prinses Christinalaan. Het gaat om een groene Volkswagen Golf met kenteken 58-NB-LR.
Mensen die iets verdachts gezien hebben of tips hebben over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Automobilist gewond bij verkeersongeval
Een 50-jarige automobilist uit Amsterdam is woensdagochtend 17 maart omstreeks kwart voor acht gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Kudelstaart. Een 26-jarige automobilist uit Kudelstaart wilde de Hoofdweg oprijden. Hierbij zag de bestuurder vermoedelijk het andere voertuig over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. De Amsterdammer is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Politie houdt I-pod dief aan
Zondagmiddag 21 maart heeft de politie op het Amstelplein een 24-jarige man aangehouden. De man wordt ervan verdacht bij een supermarkt een I-pod van een medewerker te hebben weggenomen. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau waar hij voor verder onderzoek in verzekering is gesteld.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht