Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 22 maart 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Politie houdt man aan op verdenking van winkeldiefstal
De politie heeft dinsdagavond 16 maart rond zes uur in een supermarkt op het Praamplein een 24-jarige man aangehouden. De man werd herkend door de bedrijfsleider van de winkel. Hij is eerder betrapt op het stelen van scheermesjes. Ook nu had de man voor enkele honderden euro's scheerspullen in zijn mandje liggen. Hierop is hij aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Politie houdt rijder onder invloed aan
In de nacht van zondag 21 maart op maandag 22 maart heeft de politie rond drie uur op de Burgemeester Kasteleinweg een 30-jarige man aangehouden. Tijdens een controle moest de automobilist een blaastest afleggen. Hij bleek te veel alcohol te hebben gedronken waarop hij mee is genomen naar het politiebureau. Hier werd een promillage van ruim 1,3 vastgesteld. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

Jongen aangehouden voor winkeldiefstal en diefstal fiets
Donderdagmiddag 18 maart heeft de politie rond kwart voor een op de Ophelialaan een 17-jarige jongen uit Aalsmeer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de vorige dag blikjes drinken uit een supermarkt te hebben weggenomen. Vervolgens zou hij een fiets hebben ontvreemd die voor de winkel stond. De directeur herkende de jongen en waarschuwde de politie. De jongen is meegenomen naar het bureau waar hij voor onderzoek in verzekering is gesteld. Vrijdag is hij weer heengezonden. De fiets is door de politie in beslag genomen en gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug