Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Twee mannen aangehouden voor poging tot inbraak in Vinkeveen

Datum: 16 maart 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Vinkeveen- Agenten hielden in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 maart twee mannen aan op verdenking van poging tot inbraak.

Rond 02.35 uur zagen agenten een man bij een winkel aan de Herenweg staan. Zij vonden het een wat vreemd tijdstip om daar rond te hangen en vroegen wat hij daar aan het doen was. Hij kwam met het smoesje dat hij op iemand stond te wachten.
Vervolgens zagen de agenten dat er vlak naast hem een breekijzer op de grond lag. Daarop hielden agenten de verdachte, een 18-jarige Roemeen, aan. Bij verdere controle zagen zij dat was geprobeerd de deur van de winkel open te breken.

Daar de verdachte mogelijk niet alleen was, stelden agenten een onderzoek in de omgeving in. Daarbij troffen zij in een auto een man aan, die zich liggend op de achterbank probeerde te verschuilen. In de auto troffen de agenten inbrekersgereedschap aan.
Zij hielden de verdachte, een 24-jarige Roemeen, eveneens aan. Beide verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht