Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 01 maart 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Politie houdt drietal aan voor diefstal fiets en krat bier
De politie heeft in de nacht van maandag 22 februari op dinsdag 23 februari rond half een op de Ophelialaan en de Spoorlaan een 15-jarige jongen uit Amsterdam, een 15-jarige jongen uit Amstelveen en een 16-jarige jongen uit Aalsmeer aangehouden. Twee politieagenten in vrije tijd zagen het drietal lopen op de Ophelialaan. De jongens gedroegen zich baldadig en waren luidruchtig. Tevens liepen ze met een kratje bier. Hierop namen de agenten in vrije tijd contact op met het politiebureau. Ondertussen hielden ze het drietal in de gaten. Twee van hen gingen even weg en kwamen vervolgens terug met een fiets en een krat bier. Bij het zien van de inmiddels gearriveerde politie, gingen de twee ervandoor. De derde jongen was inmiddels aangehouden. Na een korte achtervolging konden ook de andere twee aangehouden worden. Het drietal is meegenomen naar het bureau waar ze voor verder onderzoek in verzekering is gesteld.

Winkelinbraak
Dinsdagochtend 23 februari is rond kwart over twee in een winkel op de Einsteinstraat in Kudelstaart ingebroken. Een ruit van een deur werd vernield waarna honderden zonnebrillen werden weggenomen. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld.

Politie zoekt getuigen brandstichting
Zaterdagmiddag 27 februari is rond drie uur brand gesticht in een schuurtje aan de Beatrixstraat. De brandweer heeft het vuur geblust. Getuigen hebben hier drie jongens weg zien lopen. Het gaat vermoedelijk om blanke jongens tussen de 16 en 19 jaar oud.

De politie is op zoek naar getuigen van de brandstichting. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Aalsmeer op 0900-884.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug