Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbreker gaat ervandoor

Datum: 14 december 2012
Bron: Politie

Een inbreker ging er in de vroege ochtend van vrijdag 14 december voor de politie vandoor, maar wist niet te ontkomen.Rond 05.05 uur kreeg de politie de melding dat een inbreker op de Brunel op heterdaad was betrapt. Direct gingen meerdere agenten ter plaatse. Zij zagen dat een man op een racefiets de brandgang tussen de Fluitekruid en de Korenbloem in vluchtte. De fietser ging onderuit en zette zijn vlucht te voet voort. Agenten zetten het huizenblok rondom af en doorzochten de tuinen. Daarbij troffen zij de verdachte, een 20-jarige man uit Mijdrecht, in struiken bij een woning aan. Hij voldeed geheel aan het signalement van de gevluchte inbreker. Hij had een cirkelzaag bij zich, die vermoedelijk van diefstal afkomstig was. De agenten hielden hem aan en brachten hem over naar het politiebureau.

Hier geen buit
De verdachte bleek door een 54-jarige bewoner van de Brunel te zijn betrapt bij een inbraak in zijn schuur. De verdachte was er daarop vandoor gegaan en had waarschijnlijk daar niets gestolen.

In beslag genomen
De fiets waarop de verdachte was gevlucht, is mogelijk van diefstal afkomstig. Agenten namen de fiets en de cirkelzaag in beslag. De verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau vastgezet.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug