Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbrekers aangehouden in Mijdrecht

Datum: 28 februari 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - De politie heeft op aangeven van een getuige drie bedrijfsinbrekers op heterdaad kunnen aanhouden.

Rond 21.55 uur kreeg de politie een 1-1-2 melding van een getuige die het vermoedde had dat drie mannen in de omgeving van de Markestraat in een auto aan het inbreken waren. Agenten gingen ter plaatse en troffen in de omgeving een man op een bankje aan. De man wist van niks en hield zich van den domme.
Agenten zagen dat de man onder de modder zat en een natte broek aan had. Op de vraag hoe dit kwam antwoordde de man dat hij met water gespeeld had. Omdat de agenten het allemaal niet vertrouwden lieten zij de man zijn zakken leeghalen. Hier kwam een stel autosleutels uit. De auto zou volgens de man in de buurt staan.

Na een korte zoektocht werd de auto op de Markestraat aangetroffen. In de auto zaten twee andere mannen. Wat opviel was dat ook zij onder de modder zaten en natte broeken hadden. Via de meldkamer werd duidelijk dat niet veel eerder een bedrijfinbraak op de Constructieweg had plaatsgevonden.
De verdachten waren aan de achterkant van het pand via een sloot gevlucht. Aan de hand van onder andere de signalementen van de mannen werd duidelijk dat zij verantwoordelijk waren voor de inbraak.

De verdachten, 26, 33 en 27 jaar uit Heerlen en Den Bosch, werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug