Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ook in De Ronde Venen deelnemers aan De Restaurantweek

Datum: 26 februari 2010
Bron: De Groene Venen

Dineren in een toprestaurant is doorgaans een dure aangelegenheid. Maar niet tijdens de DiningCity Restaurant Week. Van aanstaande maandag 1 maart tot en met zondag 7 maart serveren de 2500 beste restaurants van Nederland een gastronomisch hoogstaand driegangendiner voor de spotprijs van 25 euro*. Een lunch van drie gangen kost 20 euro*. Ook in De Ronde Venen zijn er deelnemende restaurants aan dit landelijke evenement.

De deelnemende restaurants voor de editie 2010 zijn De Veensteker, De Eetkamer van Vinkeveen en La Canette uit Vinkeveen en Le Virage uit Mijdrecht. De redactie van De Groene Venen heeft alvast het genoegen gehad om te komen voorproeven bij restaurant De Veensteker. We hebben enorm genoten van het driegangendiner, maar mogen helaas niets vertellen over de gerechten omdat De Veensteker heeft besloten dit culinaire hoogstandje geheim te houden tot de restaurantweek! Kom dus proeven bij dit mooie vernieuwde restaurant.

Reserveren Reserveren voor de Restaurant Week is alleen mogelijk via www.restaurantweek.nl. U kunt hier in het restaurant van uw keuze real time een tafel reserveren. Wilt u reserveren in één of meerdere restaurants in De Ronde Venen, klik dan op de restaurants in regio Utrecht en ’t Gooi.

U ziet onmiddellijk of er nog plaats is in het desbetreffende restaurant. (*Bij restaurants met een Michelinster kan een supplement van toepassing zijn van €10,- per Michelinster.)

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht