Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 22 februari 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Politie houdt jongen aan voor vernieling auto's
Donderdagochtend 18 februari heeft de politie omstreeks kwart voor zes op de Nicolaas Beetslaan een 17-jarige jongen uit Uithoorn aangehouden. De politie kreeg de melding dat er op de Straatsburgflat meerdere auto's vernield waren. Ook waren er goederen uit de voertuigen weggenomen. Bij de Romeflat zagen agenten een verdachte fietsen die aan het opgegeven signalement voldeed. Toen de politie hem wilde controleren, ging de jongen ervandoor. Op de Nicolaas Beetslaan wist de politie de jongen aan te houden. Hij is meegenomen naar het bureau waar hij voor onderzoek in verzekering is gesteld.

Inbraak in winkel
In de nacht van woensdag 17 februari op donderdag 18 februari is tussen kwart voor drie en kwart over drie ingebroken in een winkel aan het Zijdelwaardplein. De voordeur werd vernield waarna onder meer horloges, camera's en telefoons zijn weggenomen. De politie is een buurtonderzoek gestart.

Politie houdt alcoholcontrole
De politie heeft vrijdag 19 februari tussen drie uur en kwart voor negen op de Sportlaan en de Amelanchier een alcoholcontrole gehouden. 1180 Bestuurders moesten een blaastest afleggen. Er zijn vier bekeuringen uitgedeeld voor rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, mobiel bellen tijdens het rijden en rijden met een defect achterlicht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht