Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 22 februari 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Politie zoekt getuigen mishandeling meisje
De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die maandag 15 februari rond kwart voor zeven plaatsvond op de Burgemeester Kasteleinweg. Ter hoogte van de bushalte werd een 11-jarig meisje tegen haar been geschopt door een jongen. Hierdoor verloor ze haar evenwicht en viel op de grond. Vervolgens schopte de verdachte nog een aantal keer tegen het meisje. Het meisje zag vervolgens kans om er met haar fiets vandoor te gaan.
Het gaat om een jongen van ongeveer 15 jaar oud en 1 meter 75 lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een donkerkleurig vest met capuchon.
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Aalsmeer via 0900-8844.

Politie arresteert tweetal voor verlaten plaats ongeval
De politie heeft zaterdagochtend 20 februari rond kwart voor vijf op de Helling een 22-jarige en een 30-jarige man uit Aalsmeer aangehouden. De politie kreeg de melding dat er een auto tegen een pand gereden zou zijn op de Rozenstraat. De bestuurder en inzittenden waren er vervolgens vandoor gegaan. Naar aanleiding van het signalement konden twee verdachten in een woning op de Helling aangehouden worden. Het tweetal is meegenomen naar het bureau waar een promillage van bijna 1.3 werd vastgesteld. Het rijbewijs van de 22-jarige beginnend bestuurder is ingevorderd. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van het ongeval.

De auto was niet tegen een pand op de Rozenstraat, maar op het Praamplein gereden. Excuses voor het ongemak.

Politie arresteert man voor verduistering
De politie heeft vrijdagochtend 19 februari rond kwart over tien bij een bedrijf op de Legmeerdijk een 29-jarige man aangehouden. De werknemer werd betrapt door zijn collega toen hij een aantal dozen uit het magazijn in zijn auto zette. Hij waarschuwde de werkgever die de politie alarmeerde. De man is meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.

Inbraak bij bedrijf
Vrijdagochtend 19 februari is rond half negen bij een bedrijf aan de Zwarteweg ingebroken. Er werd een ruit ingegooid waarna de kantoorruimte is doorzocht. Er is een onbekend geldbedrag ontvreemd.

Inbraak tankstation
In de nacht van woensdag 17 februari op donderdag 18 februari is omstreeks één uur ingebroken in een tankstation aan de Aalsmeerderweg. Een ruit van het pand werd vernield waarna een geldbedrag en rookwaar zijn weggenomen. De politie is nog op zoek naar de verdachten van de inbraak.

Computers weg bij woninginbraak
Vrijdag 19 februari is tussen kwart voor zes 's ochtends en kwart voor vier 's middags ingebroken in een woning aan de Gloxiniastraat. Vermoedelijk is men aan de voorzijde van de woning door de deur binnengekomen. Vervolgens werden er twee computers ontvreemd.

De politie geeft een aantal preventietips om uw woning nog veiliger te maken.

Preventietips
- Zorg voor goed hang- en sluitwerk op ramen en deuren van uw huis en berging. Vraag hiervoor advies aan een Politie Keurmerk Veilig Wonen-erkend beveiligingsbedrijf, zie hiervoor: www.politiekeurmerk.nl
- Sluit ramen en deuren altijd af. Vergeet het nachtslot van de voordeur niet als u naar bed gaat
- Laat sleutels niet in het slot zitten en berg ze niet op onder ‘geheime' plaatsen als deurmatten en bloempotten
- Laat geen (potentiële) klimmiddelen zoals ladders en vuilcontainers in uw tuin achter
- Zorg voor voldoende verlichting om uw woning; er wordt vaak ingebroken aan de achterzijde
- Zet bromfietsen en fietsen op slot, ook als ze in de berging staan

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht