Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 11 februari 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Gewonde bij verkeersongeval
Op de Randhoornweg heeft maandagochtend 8 februari omstreeks kwart voor negen een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 38-jarige automobiliste uit Amstelveen reed hier vanuit de Noorddammerweg in de richting van de Randweg. In tegengestelde richting reed een 36-jarige automobiliste uit Uithoorn. In de bocht ter hoogte van de Vogellaan botsten de voertuigen frontaal op elkaar. De Amstelveense is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster uit Uithoorn is met de schrik vrijgekomen.

Fietser gewond na aanrijding
Op de kruising met In Het Rond en Aan de Zoom heeft maandagochtend 8 februari rond half tien een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Een 52-jarige automobilist uit Uithoorn reed op In Het Rond in de richting van Aan de Zoom. Vermoedelijk remde de man voor een fietser waardoor hij een 46-jarige fietsster uit Uithoorn over het hoofd zag. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij zij viel. Ze is met enkele kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie arresteert inbreker
In de nacht van dinsdag 9 februari op woensdag 10 februari heeft de politie rond kwart voor drie op de J. van Oldenbarneveldtlaan een 39-jarige man aangehouden. De politie kreeg de melding dat er ingebroken zou worden in een woning aan de Colijnlaan. Getuigen zagen dat de verdachte hier probeerde in te breken in een woning. Ze waarschuwden de politie en gaven een signalement van de vluchtende verdachten door. Na een korte achtervolging wisten agenten de man aan te houden. Bij de verdachte werd tijdens de fouillering inbrekerswerktuig aangetroffen. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Gereedschap weg bij inbraak
Tussen zondagmiddag 7 februari vier uur en maandagochtend 8 februari kwart voor acht is ingebroken in een schuur aan Het Korte Eind. Uit de schuur werden onder meer zaagmachines, boormachines en een bladblazer ontvreemd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht