Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 08 februari 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Politie houdt beschonken bestuurder aan
Vrijdag 5 februari heeft de politie omstreeks 17.15 uur op de Noorddammerweg een 22-jarige automobilist uit Rijnsaterwoude aangehouden. Tijdens een controle moest de bestuurder een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau waar een promillage van 1.0 werd vastgesteld. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Diefstal auto
Tussen vrijdagavond 5 februari zeven uur en zaterdagmorgen 6 februari twaalf uur is van een parkeerplaats aan de Schumanflat een personenauto gestolen. Het gaat om een rode Suzuki Alto met het kenteken DD-GZ-01.

Bestuurder bekeurt voor rijden zonder rijbewijs
De politie heeft woensdagavond rond kwart over acht op de Gasperiflat een 28-jarige automobilist uit Almere aangehouden. Tijdens een controle bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor rijden zonder rijbewijs.

Politie houdt bestuurder aan in verband met aanrijding
Zondagavond 7 februari is omstreeks kwart voor negen op de Zijdelweg een 20-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden. De bestuurder reed op de Zijdelweg vanuit de Wiegerbruinlaan. Op de kruising Zijdelweg/ Sportlaan kwam de bestuurder in botsing met een andere automobilist. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. Tegen de Amsterdammer is proces-verbaal opgemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht