Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Overval met steekwapen op Boni in Mijdrecht

Datum: 03 februari 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht -  Op dinsdagavond 2 februari werd een overval op de Boni supermarkt gepleegd. Een winkelmedewerker sloeg van zich af, waarna de verdachte er zonder buit vandoor ging.

Rond 19.45 uur kwam een man een winkel aan De Lindeboom binnen. Hij bedreigde een medewerker met een steekwapen. De medewerker gaf hem direct een harde stomp, waardoor de verdachte op de grond viel. Hij stond op, rende de winkel uit en vluchtte in de richting van de Dorpsstraat. De politie schakelde ook Burgernet in. Helaas heeft dit niets opgeleverd.

Signalement
De verdachte is een lichtgetinte jongeman, 18-20 jaar, ± 1.80 meter, tenger postuur en donkere ogen. Hij had een donkere sjaal om, droeg een bruin/groene jas en een blauwe spijkerbroek met gebleekte vlekken.

Aan getuigen van de overval en aan mensen die de verdachte op of in de omgeving van De Lindeboom hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht