Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Win een weekend cabrio rijden met hotel bij De Groene Venen

Datum: 02 februari 2010
Bron: De Groene Venen

Nog twee weken en dan is het weer Valentijn. Weet u al hoe u de man of vrouw van uw dromen gaat verrassen? Misschien wel met een droomweekend. En als u meedoet aan onze Valentijn-prijsvraag maakt u zelfs kans op een gratis droomweekend voor twee!

Wat kunt u winnen? Met een Opel Astra Twintop 1.6 Turbo Temptation, ter beschikking gesteld door Van Kouwen Automotive Group, rijdt u naar één van de 20 Bilderberg hotels voor een romantisch verblijf, bestaande uit een welkomstcocktail, een viergangen diner, een overnachting in een luxe tweepersoonskamer en een heerlijk Bilderberg ontbijtbuffet.

Wat moet u doen?
Meedoen is simpel: ga naar www.degroenevenen.nl/valentijn en beantwoord de onderstaande vragen*. U kunt deelnemen tot uiterlijk 8 februari 12.00 uur. Daarna wordt uit de juiste antwoorden één winnaar getrokken, die bekend wordt gemaakt in onze editie van 12 februari a.s.

Vragen:
1. Met welke projecten houdt Roland Borst zich de komende tijd bezig?
2. Wat is de definitie van Frailty?
3. Waarom gedijen grutto’s goed in de Demmerikse polder?
4. Noem tenminste vier automerken die Van Kouwen Automotive Group voert.
5. Welk Bilderberg hotel ligt er in Tegelen?

Tip: De antwoorden vindt u in deze krant en op Internet. * u kunt de antwoorden ook mailen aan: [email protected] degroenevenen.nl, vergeet daarbij niet uw naam en contactgegevens mee te zenden.

De krant is ook nog digitaal te zien op www.degroenevenen.nl.Deelname voorwaarden
1. De gewonnen prijzen (auto en hotel) kunnen worden opgenomen tot 31-12- 2010, met uitzondering van de feestdagen en op basis van beschikbaarheid.
2. Prijswinnaar dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
3. De prijs is geldig in alle 20 Bilderberg hotels in Nederland en wordt uitgekeerd in de vorm van een voucher. Voor enkele hotels geldt een toeslag, van 25-50 euro. Deze toeslag maakt geen deel uit van de gewonnen prijs.
4. Prijzen zijn niet overdraagbaar aan derden, worden niet in geld uitgekeerd en kunnen niet worden ingewisseld voor andere prijzen.
5. Door deelname aan de prijsvraag kent de winnaar de organisator het recht toe naam en foto te gebruiken voor promotionele doeleinden, zonder bijkomende compensatie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug