Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Aalsmeer

Datum: 01 februari 2010
Bron: Politie Amsterdam Amstelland

Twee mannen aangehouden voor wapenbezit
De politie heeft in de nacht van zondag 24 januari op maandag 25 januari rond half een op de Burgemeester Kasteleinweg een 25-jarige en een 27-jarige man aangehouden. De politie zag de mannen op de Chrysantenstraat tegen het verkeer in rijden in een auto. Hierop controleerde ze de mannen en het voertuig. Op de achterbank van het voertuig werd een vuurwapen aangetroffen. Het tweetal is aangehouden en meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt. Het vuurwapen is in beslag genomen.

Politie houdt winkeldief aan
Dinsdagavond heeft de politie rond 19.45 uur in een supermarkt aan de Ophelialaan een 21-jarige man uit Aalsmeer aangehouden. De man liep voorbij de kassa zonder twee blikjes bier af te rekenen. Een medewerker van de winkel hield de man aan en alarmeerde de politie. De verdachte is meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal is opgemaakt.

Gewonde bij verkeersongeval
Vrijdagmiddag 29 januari is omstreeks kwart voor vijf een 16-jarige scooterbestuurster uit Rijsenhout gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het meisje reed op de Ophelialaan richting de Burgemeester Kasteleinweg. Een 13-jarige fietsster uit Aalsmeer reed op de Hortensialaan, evenals een automobilist. Op de kruising gaf de automobilist de scooterbestuurster geen voorrang waardoor zij hard op de rem moest en zo de auto kon ontwijken. Vervolgens verleende ook het meisje uit Aalsmeer de scooterbestuurster geen voorrang, waardoor een aanrijding ontstond. Het meisje uit Rijsenhout is met kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug