Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Kinderen beroofd in Wilnis, getuigen gezocht

Datum: 26 januari 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Wilnis - Meerdere kinderen werden op maandag 25 januari door twee jongens beroofd.

Rond 17.15 uur waren een aantal kinderen van rond de 10 jaar sneeuwballen aan het gooien op het veld van een sportvereniging aan de Pieter Joostenlaan. Terwijl zij daar aan het spelen waren, kwamen twee jongens van rond de 17/18 jaar naar hen toelopen.
Zij gaven de kinderen de opdracht hun zakken leeg te maken. Meerdere kinderen werden daarop gedwongen dat te doen, waarna de verdachten er met onder andere een MP4-speler vandoor gingen. Zij renden weg in de richting van het Zorggras. Een jongen is nog achter de verdachten aangefietst, maar hij gaf kort daarna de achtervolging op.

Signalement:
Verdachte 1) Lichtgetinte jongen, 17-18 jaar, 1.70-1.80 meter, dik postuur, moedervlek op zijn rechterwang en kort zwart haar. Hij droeg een zwart leren heupjack en een blauwe spijkerbroek en hij had een zwarte muts op met een doodshoofdje op de voorkant.

Verdachte 2) Lichtgetinte jongen, 18-25 jaar, 1.70-1.80 meter, normaal postuur, moedervlek op zijn kin, opvallende bakkebaarden en bruin stekelhaar. Hij droeg een groen vest, een grijze joggingbroek en hij had een witte baseballpet op.

Aan getuigen (waaronder de jongen op de fiets) van deze beroving en aan mensen die de verdachte menen te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht


Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht