Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politiecontroles in De Ronde Venen

Datum: 21 januari 2010
Bron: www.petershotnews.nl

De Ronde Venen - De afgelopen week heeft de politie op diverse plaatsen in de regio verkeerscontroles uitgevoerd.

Maandag werd gestart met een controle op de blauwe zone in Mijdrecht. In totaal kregen 29 personen een bekeuring voor het overschrijven van de maximum parkeertijd of het niet hebben liggen van een parkeerschijf.

Dinsdag werd er tussen 12.45 uur en 13.45 uur wederom gecontroleerd op de blauwe zone. Toen kregen maarliefst 31 personen een bekeuring. Tevens werd er aan het einde van de middag gecontroleerd op de gesloten verklaring op de Groenlandsekade in Vinkeveen. Hier kregen 32 personen een bekeuring.

De politie heeft op woensdag 20 januari op meerdere plaatsen het verkeer gecontroleerd. Tussen 08.00 uur en 09.00 uur werd bij basisscholen aan de Dr. van de Berglaan en Renesselaan in Mijdrecht, de Wagenmaker/Veenweg in Wilnis en de Pijlstaartlaan en Kerklaan/Tuinderslaan in Vinkeveen. Er werden onder andere bekeuringen uitgeschreven voor het niet voor laten gaan van voetgangers op een voetgangersoversteekplaats, niet dragen van autogordel en kinderen los in de auto vervoeren.

Tussen 11.00 uur en 12.00 uur werd gecontroleerd op de Industrieweg in Mijdrecht, Baambrugse Zuwe in Vinkeveen en Burgemeester Padmosweg in Wilnis. Daarbij werd onder andere op snelheid gecontroleerd.

Op de Provinciale weg N212 (Ir. Enschedeweg) werd tussen 13.00 uur en 15.00 uur het verkeer gecontroleerd. Een automobilist bleek met twee gladde banden te rijden en ook bleek zijn rijbewijs ingevorderd te zijn. Een automobiliste reed met een rijbewijs dat al veertien jaar verlopen was.

Bij de controles werden in totaal 63 bekeuringen uitgeschreven.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug