Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Audi-dieven gefilmd in Vinkeveen

Datum: 20 januari 2010
Bron: RTV Utrecht

Vinkeveen - Een luxe Audi A6 werd in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 november gestolen bij een autobedrijf in Vinkeveen. Een occasion die wel eens van één of andere hoogwaardigheidsbekleder geweest zou kunnen zijn. Het gaat om een donkerblauwe Audi A6 in een luxe gepantserde uitvoering.

De auto staat op donderdag 12 november op het terrein van een autobedrijf in Vinkeveen. Die middag zijn er drie mannen die belangstelling voor de Audi hebben. Eén van hen maakt een proefrit. Als hij terugkomt, twijfelt hij nog of hij de auto wil kopen en gaan de mannen weer weg.

Na de proefrit parkeerde de potentiële koper de auto voor het hek van het bedrijf, maar de volgende ochtend is de Audi verdwenen. Op bewakingsbeelden is te zien dat een man met een bivakmuts in de auto stapt en wegrijdt. De Audi is uitgerust met een tracking-systeem en wordt een dag later teruggevonden in Valkenswaard.

Of de potentiële klanten de wagen hebben gestolen is niet helemaal zeker, maar de omstandigheden zijn erg verdacht. Bovendien had de autohandelaar had een naar gevoel bij de drie wat duistere figuren met tatoeages in hun nek. Ze reden in een oude, witte Mercedes en zijn goed herkenbaar in beeld gebracht door de bewakingscamera's.

We willen graag van u horen als u de Audi A6 met kenteken 24 - SZ - ZZ ergens heeft gezien op vrijdag 13 november of iets kunt vertellen over de inzittenden. Als u weet wie deze mannen zijn of als u meer weer over deze diefstal, bel dan tiplijn 0800-6070 of bel met Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

Meer over deze zaak ziet u vanavond in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.

Kijk ook op www.rtvutrecht.nl/programmapagina/artikel/2/227089

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht