Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politienieuws uit Uithoorn

Datum: 11 januari 2010
Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Inbraken in woningen
In de nacht van maandag 4 januari en dinsdag 5 januari is tussen 0.00 uur en 8.00 uur op de Eendracht ingebroken. Een raam werd geforceerd waarna een tas met inhoud is weggenomen.
Vrijdag 8 januari is tussen 9.15 uur en 21.15 uur ingebroken in een woning aan de Schans. De bewoonster kwam thuis en hoorde gestommel in de woning. Hierop verliet ze het pand en alarmeerde de politie. Toen deze arriveerde trof ze niemand meer in de woning aan. Er zijn onder meer sieraden weggenomen.
Dezelfde avond werd tussen 18.45 uur en 22.00 uur ingebroken in een woning aan de Prinses Christinalaan. De bewoonster trof een sieradendoos aan en belde de politie. Er zijn sieraden en geld ontvreemd.

Verkeerscontroles
Disndag 5 januari heeft de politie verkeerscontroles uitgevoerd op de Laan van Meerwijk en op de Faunalaan. Er zijn 15 bekeuringen uitgeschreven. Ook is een 35-jarige man uit Uithoorn aangehouden voor belediging van de politie omdat hij een blaastest moest doen.

Gewond bij verkeersongeval
Vrijdagochtend 8 januari heeft rond 8.45 uur op de Provincialeweg een ongeval plaatsgevonden. Een 35-jarige automobiliste uit Zevenhoven reed op de Provincialweg vanuit Mijdrecht in de richting van Uithoorn. Ze zag bij een kruising het rode verkeerslicht te laat waardoor ze een 41-jarige voetgangster uit Amstelhoek schepte. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Autobanden weg bij bedrijfsinbraak
Donderdag 7 januari is tussen 19.00 uur en 0.00 uur ingebroken in een bedrijfspand aan de Sportlaan. Van enkele auto's die hier stonden werden de wielen afgehaald en meegenomen. De politie onderzoekt de zaak.

Inbraak in sauna
Zaterdag 9 januari is rond 3.15 uur ingebroken in een sauna aan de Sportlaan. Er werd een kluis en een kas gestolen. De deuren van het pand zijn bij de inbraak ontzet. De politie onderzoekt de zaak.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht