Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Resultaten van vuurwerkcontroles in de regio

Datum: 30 december 2009
Bron: Politie Regio Utrecht

Regio - Woensdag 30 december heeft het wijkteam De Ronde Venen wederom in burger vuurwerkcontroles gehouden.
Dit zijn de resultaten:

Op de Burgemeester van Trichtlaan in Wilnis is een persoon gepakt voor het afsteken vaan vuurwerk. Deze persoon kreeg een Haltafdoening aangeboden

Op het Groenland in Vinkeveen was veel overlast van vuurwerk. Hier werd een persoon staande gehouden en deze kreeg een Halt afdoening. Er werden bij hem 13 stuks legaal en 2 stuks illegaal vuurwerk in beslag genomen. Bij zijn vader thuis werden nog eens 6 vlinderbommen en 7 lawinepijlen in beslag genomen. De vader kreeg een proces-verbaal.

Op de Hoofdweg in Mijdrecht werd een 12-minner gepakt met 4 stuks knalvuurwerk. Gezien zijn leeftijd bleef het bij een goed gesprek met de ouders.

Op de Beltmolen in Mijdrecht werd een jongen gepakt met een kleine Chinese mat. Deze jongen kreeg een Haltafdoening aangeboden

Op de Christinastraat in Wilnis werd een jongen gepakt met 42 stuks knalvuurwerk. Deze jongen kreeg een Haltafdoening aangeboden.

Op de Wethouder van Damlaan in Wilnis werden 2 personen staande gehouden met vuurwerk. Beiden kregen een Haltafdoening aangeboden.

Op de Karekiet in Mijdrecht werden ook twee personen staande gehouden voor het afsteken van vuurwerk. Beiden kregen een haltafdoening aangeboden.

Op de Aalscholver in Mijdrecht werd een meerderjarig persoon gepakt voor het afsteken van vuurwerk. Hij kreeg een proces-verbaal.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug